fredag 4 december 2009

Årets julklapp

Visst, Spikmatta i all ära. Den är säkert bra att ha och man använder den kanske ett par gånger, men jag vill bestämt hävda att årets julklapp är personliga smycken! Tänk dig att det är julafton och alla sitter och tittar på när du öppnar ditt paket. Hur reagerar du när du ser att det är en spikmatta? Och hur skulle du reagera om du fick ett vackert smycke med namn, något budskap eller ett datum som ligger dig allra varmast om hjärtat?

Så om du vill ge någon som betyder mycket för dig det där lilla extra på julafton, eller har problem att komma på vad du ska köpa till någon - Köp ett personligt smycke! Fundera på vad personen tycker allra bäst om eller vill utstråla; är det några namn på personer som betyder mycket? Är det styrkeord som hon/han alltid kan bära med sig? Kanske ett personligt budskap från dig? Eller ett datum som är värt att förevigas? Oavsett vad du bestämmer dig för kommer det bli en uppskattad julklapp.

I menyn Handgjorda Smycken här till höger finns lite inspiration och bilder ifrån smycken som andra har beställt och jag kommer att uppdatera bloggen med fler exempel inför jul. Alla namnbrickor kostar 99 kr oavsett form och storlek och läderband/kedja till kostar 50 kr. Om du vill vara säker på att få ditt paket innan jul behöver jag din beställning senast den 13/12. Beställer gör du enklast genom att maila mig en beskrivning på vad du vill ha, så guidar jag dig därifrån. Ringen är i äkta Sterling silver och övriga smycken är i silverpläterad metall.

En ring med namnen på sina barn


Ett halsband med namnen på sina barn


Halsband med namn i hjärtan


Personlig nyckelring till familjen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar