måndag 19 oktober 2009

Beställd Änglaklocka

Beställningar på kort, vinglasmarkörer och smycken fortsätter att komma in och jag är så glad för det! Det finns inget roligare än att fullkomligt sjunka in i skapandet och man glömmer både tid och rum. Tiden flyger förbi när man har roligt! Kan passa på att påminna er som har flaggat för att ni vill köpa en ring men inte bestämt sig än vad det ska stå på, att ni har morgondagen (fram till 23.59) på er att göra en beställning till det lägre introduktionspriset. I helgen ska nämligen de första ringarna tillverkas och de kommer att levereras under nästa vecka.

I slutet av förra veckan kom det bland annat in en beställning via Signerat på en Änglaklocka med texten "Älskad" och med rosa pärlor och så här blev resultatet.

Så i torsdags skickades det iväg ett paket med en Änglaklocka i mot västra Sverige. Hoppas att mottagaren blev nöjd.

Det är rätt kul att göra egna askar har jag kommit på och jag kommer säkert att utveckla det lite mer. Beställer man ett så fint smycke ska ju såklart förpackningen matcha innehållet!

2 kommentarer:

  1. Åhhh, vad fint! Både smycke och ask! Du borde ha en Ultimate Pro - den underlättar massor när man gör egna askar och boxar! ;)

    *kram*
    Tett

    SvaraRadera
  2. superfina grejor :D
    tänk en Odd ring hihi tål att tänkas pÅ :D

    SvaraRadera