tisdag 8 september 2009

Namnsmycken att bära på armen

Då har beställningen med smycken levererats till sina lyckliga köpare och jag kan nu börja visa dem här i bloggen!

Första armbandet blev ett budskapsarmband. De här ringarna är väldigt fina tycker jag och man kan självklart skriva vad man vill på ringen. Den här tjejen valde Patience och vill ha ringen på ett läderband.

Även det här är ett armband med budskap. De här lite större ringarna gör att man har möjlighet att skriva runt hela, vilket blir väldigt snyggt.

Nästa armband är till en tjej som såg mitt tidigare armband och ville ha något liknande, men det skulle gå i rosa toner och ha namnet Daniel på sig. Armbandet är gjort av oregelbundna sötvattenspärlor i vitt och olika rosa nyanser, mellandelar i tibetsilver, bergskristaller och hängen i glas. Namnet tyckte jag passade bäst i ett hjärta.

Armband är inte bara till för vuxna tjejer! En mamma beställde det här söta armbandet till sin son Albin som ville ha ett eget med sitt namn på. Längden på armbandet är rejält nedkortat för att passa en barnarm.

4 kommentarer:

  1. Verkligen fina armband! Gillar helst läderarmbanden =)

    SvaraRadera
  2. Underbart vackra smycken! De väcker definitivt ett habegär!!

    SvaraRadera
  3. kan man beställa de första armbandet på bilden av dig alltså? :) hur mycket kostar den om man vill ha två namn på den? (uppe och ner på ringen) ? :)

    SvaraRadera