torsdag 9 oktober 2008

Rensa i röran

Pust och stön! Igår kändes det som om vi hade tagit oss vatten över huvudet... 
Vi bor ju i en trea och den var möblerad när vi flyttade in och, så länge det inte är hemskt fina möbler, så är ju det en mardröm för en tjej som är väldigt inredningsintresserad. Här fanns det inte en enda möbel som var fin. Inte nån. Och dessutom fick vi ett litet, litet förråd på 2 x 2 m till vårt förfogande. Vi började skruva isär allt vi kunde och leka Tetris inne i förådet för att få plats med så mycket vi bara kunde.

Självklart fick inte allt plats och därför valde vi att offra ett rum i vår lägenhet där vi stuvade in alla fula möbler. På så sätt fick vi flera fina rum och ett jättefult istället för några halvfina. Fulrummet fick ju självklart namnet Fulrummet och ha gått som det fram tills i lördags. Då rev vi ut allt och och målade väggar och tak helt vita. Tanken var att vi bara skulle måla så att vi blev klara med hela lägenheten, men det gick helt inte att ställa tillbaka alla fula möbler igen, så vi bestämde oss fö att göra Fulrummet till det Kreativa rummet!

Jag tror inte att vi föstod vad vi gett oss in på. I tre dagar har det bara blivit stökigare och stökigare här inne i lägenheten och att ta sig från ett rum till ett annat går knappt. Dels har vi rivit ut all skit, dels har vi flyttat ut alla möbler som vi vill ha bort och dels har vi köpt en massa nya saker för att inreda vårt nya Kreativa rum. Men igårkväll vände det äntligen. Nu känns det som om saker sakta men säkert börja minska och förhoppningsvis kommer det att bli ok ikväll. Sedan kan mitt liv återgå till det normala och jag kan uppdatera bloggen med fina bilder. Mitt mål idag är att det ska gå så fort att rensa och röja så att jag hinner sticka ut till Stockholmsmässan och gå på Inredningsmässan som börjar idag.

Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar