torsdag 8 maj 2008

Fler beställningskort

Det är så kul att göra kort på beställning! Den senaste veckan har jag fått betsällningar på sammanlagt 7 stycken kort som nu är klara! Några specifika födelsedagskort och andra mer generella kort som beställaren ville ha hemma på lager. Jag tycker verkligen att et är jättekul att göra beställningskort, så om du vill ha ett personligt och handgjort kort att ge bort till någon, så tveka inte att höra av dig! Du får bestämma helt i vilka färger kortet ska gå, vad det ska stå på och vilken stil det ska ha. Skicka bara ett mail så löser vi det! Mailadressen finns längst upp till höger.

Här kommer några exempel på den här veckans beställningskort: Ett helt ospecificerat kort till beställarens vän som fått en liten pojke.

Blog Image
Stämplarna med pojken och stjärnorna är ifrån Magnolia och färglagda med ProMarkers. Snurklorna är dies ifrån QuiCutz.

Blog Image
Ett beställningskort som skulle gå i citrongult och vara till en tjej som fyllde år. Stämpeln kommer ifrån Kortmakaren och blommorna är köpta ifrån Sykompaniet.

Blog Image
Ett födelsedagskort till Robbans gudson Emil som fyllde 3 år. Stämpeln är ifrån Magnolia och ballongen, confettin och myrorna är dies ifrån QuiCutz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar